Személyi edzések

Edzőink magas szakmai tudással és több év
tapasztalattal támogatnak céljaid elérésében.

Formáld a tested biztonságosan és hatékonyan személyi edző segítségével!

Szeretnél biztosra menni, hogy jó irányba haladsz a fitness-célod eléréséhez? 60 perces tréningek, ahol mindent megtanulsz, ami szükséges, legyél teljesen kezdő vagy haladó sportoló.

Előzd meg a sportsérüléseket a segítségünkkel! A hibásan végrehajtott gyakorlatok megnövelik a sérülések kockázatát. Túlfeszített hát, oldalirányba mozgó, önkéntelenül rotáló térdek, indokolatlan törzsmozgások – ezek az általános hibák minden edzésen ott vannak. A sérülések elkerülése végett érdemes minél hamarabb személyi edző segítségét kérni!

Ez az edzésforma neked szól, ha…
…mindig is el akartál kezdeni sportolni, de nem tudod, hogy hogyan kezdj neki egyedül,
…szívesen elkerülnéd a helytelen eszközhasználatból eredő sérüléseket,
…egészséges táplálkozási tanácsokat is szeretnél kapni, melyek segítségével még látványosabb fejlődés érhető el, méghozzá rövidebb idő alatt,
…már edzel egy ideje, de szeretnél többet kihozni magadból és gyorsabban elérni célkitűzésedet,
…volt már személyi edződ, de nem figyelt oda rád eléggé és szeretnél egy segítőkész és tapasztalt szakembert magad mellé.

17 éves sportmúlttal rendelkezem. Fontosnak tartom, hogy ügyfeleimből mindig kihozzam a maximumot mentálisan és fizikálisan egyaránt. Szeretem vidáman, jó hangulatban és nyugodt hangnemben tartani az edzéseket. Jelenlegi ügyfeleim között megtalálható 14 és 62 éves egyaránt. Jó érzéssel tölt el, hogy az eredményes edzések is hozzájárulnak ügyfeleim magabiztosságának és önbizalmának növeléséhez. Folyamatosan olvasok, képzem magam, hogy mindig a legkorszerűbb szaktudással rendelkezzek. Szeretettel várlak edzéseimen és a legjobbakat kívánom!

Úgy gondolom fontos a kinézetünk, de nem csak kívül, hanem belül is. Itt az egészségünkre célzok.
Szép egy esztétikus test, de még szebb, ha az funkcionál is és támogat minket a mindennapjainkban.
Bármi is a célod, szívesen elviszlek odaíg és akár még tovább.