Fitness/Kondi

Ismerd meg edzőtermünk történetét és
hitvallásunkat!

Sportolj akár a hét minden napján!

A Ghost Fitness 1998 januárja óta üzemel 330 m²-en Óbuda központi részén. Edzőtermünkben barátságos légkörrel, alacsony árakkal és ingyenes parkolási lehetőséggel várunk minden sportolni, kikapcsolódni vágyó Hölgyet és Urat.

Az edzőtérben a testépítéshez és alakformáláshoz rendszeresen karbantartott Atlas Sport gépek és szabadsúlyok, valamint professzionális SportsArt kardió gépek állnak Vendégeink rendelkezésére, melyek kellemes élménnyé teszik az edzésmunkát.

Klimatizált különtermünkben hip-hop és gernictréning órák, valamint karate és judo edzések folynak, a ping-pong kedvelőinek profi asztalokat és felszerelést kínálunk. Az edzőteremben a folyamatos teremfelügyelet mellett igény esetén személyi edzői útmutatást biztosítunk, és egyénre szabott edzésprogramok kidolgozását vállaljuk, hogy vendégeink a nálunk eltöltött időt a leghatékonyabban tudják kihasználni.

Edzőtermünk egész területén korlátlan Wifi elérhetőséget biztosítunk. Küldetésünk, hogy Vendégeinknek egy jó hangulatú, barátságos környezetben biztosítsunk lehetőséget kitűzött céljaik eléréséhez. Reméljük bemutatkozásunk felkeltette érdeklődését és mielőbb tagjaink sorában üdvözölhetjük.

Kellemes kikapcsolódást és jó sportolást kívánunk!

Kövess minket Facebookon!