Csoportos edzések

Vezetett óráinkon elsajátíthatod a hatékony
testmozgást motiváló, remek hangulatban.

Tradicionális karate edzések. Versenyzői edzések az ez iránt érdeklődőknek (formagyakorlat, küzdelem). Kondicionáló torna a karate iránt nem érdeklődőknek

Email: gankakuteam@gmail.com
Telefon: +36 30 930 6237
Facebook: facebook.com/gankakuteam

Edzések időpontjai, típusai:
Szerda 17:00-18:00 Goju-kai karate gyerekeknek
Péntek 17:00-18:00 Goju-kai karate gyerekeknek
Gyermeküket elkísérő szülők kedvezményesen vehetik igénybe a Ghost Fitness edzőtermét a foglalkozás ideje alatt!

Óráimon sokszor előnyben részesítem a csajos/nőies mozdulatokat, fontosnak tartom, hogy ilyen irányba is fejlődjön a mozgásunk – hiszen ha a táncteremben egyre nyitottabbak és egyre nagyobb magabiztosságot szedünk magunkra, annak falain kívül is elindulunk egyfajta változás útján, ami segít kibontakoztatni személyiségünket. Szeretem, ha vidám, fesztelen hangulatban folynak az órák, erre hatalmas szükség van ahhoz, hogy az edzés még hatékonyabb legyen. Ha a jó közérzet megvan, jobban megy a koreográfia elsajátítása is, és ha ez sikerült, felszabadultan tudjuk magunkat is beleadni a koreográfiába – ez persze rengeteg munka és gyakorlás. Igyekszem mindig kicsit nehezebb koreográfiákkal, gyakorlatokkal izzasztani  tanítványaim, hiszen az igazi fejlődéshez feszegetni kell a határokat.

Email: dorakaraman94@gmail.com
Telefon: +36 30 318 9593
Instagram: instagram.com/marble17studio/

Madonna - Hung up - Karaman Dóra Choreography
Karaman Dóra - Christina Aguleira - Dirty - M17 Summer Camp 2020 -
Karaman Dóra - Wiley, stefflon Don & Sean Paul Feat. Idris Elba - Boasty - M17 Summer Camp 2020

A gerinctréning órákon amellett, hogy jót teszünk gerincünkkel, megelőzzük és enyhítjük a fájdalmakat, megtanuljuk testünket használni arra, amire született!

  • Fejlesztjük az izomerőt, a stabilizáló- és mélyizmokat,
  • tudatosítjuk a légzést (a légzés is ugyan olyan mozgásminta, akárcsak egy guggolás),
  • enyhítjük a derék-, hát- és nyakfájdalmakat,
  • javítunk a testtartáson,
  • fejlesztjük az egyensúlyt, koordinációt,
  • mobilizáljuk a gerincet, vállövet, csípőt, bokát,
  • oldjuk a stresszt és tudatosan figyelünk testünkre,
  • edzük az idegrendszert.

Mindemellett lehetőség van mozgásszervi állapotfelmérésre és konzultációra a jobb eredmény és a célok elérése érdekében! Várlak szeretettel ha szeretnéd megelőzni a gerincbántalmakat!

Email: baldy.fruzsi@gmail.com
Telefon: +36 70 610 4089
Facebook: facebook.com/baldyfruzsi.gyogytesi

A Judo eszközrendszerével játékosan tanuljuk a különböző technikákat, gimnasztikai elemeket, így egyre finomabb lesz a mozgás, fejlődik a koordináció. A tanfolyam alatt a technikák és a kuzdőjátékok elsajátítása során a Judokák csupán a kondicionális képességeiket, ügyességüket használják. A foglalkozások hatására magabiztosabbak lesznek, és fejlődik a koncentráló-képességük.

Email: gaborstehl@gmail.com
Telefon: +36 70 630 0709
Facebook: Judo csoport

Csoportos órák edzői

13 évig versenyszerűen sportoltam (aerobik és cheerleading). Diplomámat a Testnevelési
Egyetemen szereztem Testnevelő, gyógytestnevelő-egészségfejlesztő szakon. 2011-ben az
Euróba Bajnokság megnyerése után borzasztó hátfájdalmaim lettek, majd a sport abbahagyása
után is ez várt rám. Ez motivált arra, hogy egyre több és több képzésre jelentkezzek a szakterületemen belül (prevenció, rehabilitáció és gerinc specifikus képzések). Mindennek hála, a
fájdalmaim már a múlté! Célom, hogy oly módon tudjak segíteni a hasonló cipőben járóknak,
amivel a mai kor ártalmait (mozgásszegény életmód, sok ülés, féloldalú terhelés, sportártalmak
stb.) ellensúlyozzam!

Óvodás éveim végén ismerkedtem meg a tánccal, sok-sok műfajába bele kóstoltam míg a hip-hop világáig eljutottam. 2019-ben indultam első saját csoportommal az ekkor útjára induló Marble17 tánciskolában. Folyamatosan törekszem arra, hogy fejlesszem magam, a mai napig különböző stílusú órákon és workshopokon veszek részt, ezt fontosnak tartom, hogy minél több tudást tudjak átadni. Nyolc éve kezdtem versenyezni, ezen évek alatt számos hazai és külföldi versenyen vettünk részt és értünk el eredményeket. Zeneileg nem feltétlen a legújabb slágereket választom, van hogy az „örökzöld” a befutó, így azt mondanám, néha eltér az átlagostól a repertoár, mindenkinek akad benne kedvére való. 🙂

Stéhl Gábor vagyok első danos judo edző. Az Óbudai judo Club versenyeztető, illetve utánpótlás vezetője. Szegedi Tudomanyegyetemen testnevelőkent végeztem, jelenleg is óraadó tanárként foglakozom gyermekekkel. Várunk sok szeretettel a Ghost fitness kötelékében judo tanfolyamon.

Humánerőforrás menedzser, Szakmai végzettségei: TFTI Karate edző és Sportszervező menedzser, D-Bands Martial Arts edző, Testnevelési Egyetem: Karate szakedző – Funkcionális edző specializációval (BSc). Jelenlegi tanulmányai: MSc Karate Szakedző (TE).

A Magyar Goju-kai Szövetség alelnöke, a MATASZ Budapest II. kerületi Szervezetének elnöke. Középiskolai önvédelem és testnevelés oktató.

1984-ben kezdett el Goju-ryu / Goju-kai Karatét tanulni. 1997-ig versenyzett. Legjobb eredményei: Junior Magyar Bajnok, többszörös MB dobogós, Világkupa II., stílus Világbajnoki III., kétszeres stílus veterán Európa Bajnok.

A 90-es évek közepe óta aktív részese a Budapest II.-III. kerületi valamint az Ürömi, Pilisborosjenői, Pilisszentiváni sportéletnek.

Humánerőforrás menedzser, Szakmai végzettsége: TFTI Karate edző.

1990-ben kezdett el Goju-ryu / Goju-kai Karatét tanulni. Többszörös Hazai, és Nemzetközi dobogós versenyző volt, legjobb eredménye Európa Kupa II. helyezett. Gyermekei születése után edzőként folytatta a harcművészet útját. A 90-es évek közepe óta aktív részese a Budapest II.-III. kerületi valamint az Ürömi, Pilisborosjenői, Pilisszentiváni sportéletnek, melynek egyik eredményeképpen jött létre a Gankaku SE.

Jelentkezz hozzánk csoportos edzőnek!

Funkcionális edzések, csoportos edzések megtartásához keresünk kollégákat, akik
számára az edzői pálya valóban hosszútávú hivatás.